Inschrijving 13e editie van Drenthe’s Mooiste geopend

images
Start en finish is wederom bij sportcomplex Activum in Hoogeveen. Vanaf hier gaan de deelnemers op pad voor en passeren zij diverse landschappen met veel vaak nog onbekend natuurschoon en waarbij natuurlijk ook de VAM-berg wordt aangedaan. “Onbekend maakt onbemind” stelt Johan Meijer, projectmanager Golazo Noord Nederland. Veel wielrenners uit het Noord-Nederland en Overijssel zijn nog niet bekend met de ongekende schoonheid en rustige fietsmogelijkheden die Zuid-Drenthe biedt en daar willen we graag verandering in aanbrengen en laten zien wat relatief dicht bij huis te vinden is.
Nederlandse Loterij Nederlands Kampioenschap
De routes van Drenthe’s Mooiste lopen deels over de parcoursen van het NK Wielrennen (19 tot 21 juni) op de VAM-berg en het NK tijdrijden (17 juni) in Emmen. Voor de provincie Drenthe zijn dit evenementen die Drenthe als “fiets-provincie” bij deelnemers als toeschouwers op de echt kaart zetten.
We Are Cycling
Drenthe’s Mooiste – Erik Dekker Classic maakt deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland maken onder andere de KlimClassic, Gerrie Knetemann Classic, Classico Boretti en de Ronde van Nijmegen onderdeel van de We Are Cycling kalender.
Inschrijven 
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.drenthesmooiste.nl.