Drenthe’s Mooiste verplaatst naar 5 juni 2021

images

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) vindt Drenthe’s Mooiste geen doorgang op 7 juni 2020. Mede door het onzekere verloop van het virus heeft de organisatie besloten om de 13e editie van Drenthe’s Mooiste te verplaatsen naar 5 juni 2021.

De aangeschafte startbewijzen van editie 2020 blijven geldig voor de uitgestelde editie op 5 juni 2021. Bekijk hier de eerste veelgestelde vragen op onze FAQ pagina.

"We betreuren dat we dit besluiten hebben moeten nemen, maar het is onvermijdelijk. De wereld bevindt zich in een onzekere situatie die niet te overzien is. De enorme impact van COVID-19 (coronavirus) raakt iedereen, zo ook de evenementenbranche. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons op de eerste plaats. We nemen daarom onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Ook als dit betekent dat een groot gedeelte van onze evenementen niet op de oorspronkelijk geplande datum kan plaatsvinden.

Als organisator van sportevenementen, die gelooft dat dagelijkse lichaamsbeweging cruciaal is in een zoektocht naar een gezondere wereld, willen we daarom een ieder oproepen om op een verantwoorde manier - binnen de door het kabinet bepaalde regels - toch in beweging te blijven. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges die je helpen om in beweging te blijven.”, aldus Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.